مديرکل روابط عمومي وزارت ارتباطات با اعلام اين خبر گفت: شرکت تلگرام اعلام کرده که خطوط قرمز را ميپذيرد و صفحات غيراخلاقي را از دسترس خارج و مسدود ميکند.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار به نقل از شبکه اطلاع رساني راه دانا؛ مديرکل روابط عمومي وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات گفت:شب گذشته مديران تلگرام در قالب مطلبي که در توييتر منتشر کردهاند از مردم ايران و وزارت ارتباطات بابت مطالب نادرستي که پيش از اين اعلام کرده و به حاکميت کشور و وزارت ارتباطات نسبت داده بودند عذرخواهي کردهاند.
محمدرضا فرنقيزاد ادامه داد:همچنين در قالب اين توييت شرکت مذکور اعلام کرده که خطوط قرمز را ميپذيرد و صفحات غيراخلاقي را از دسترس خارج و مسدود ميکند.
وي يادآور شد: البته چندي پيش وزير ارتباطات اين نکته را با جديت و قاطعانه اعلام کرده بود اگر دسترسي به اين صفحات مسدود نشود ايران درباره فيلترينگ تلگرام تصميم جدي خواهد گرفت.
فرنقيزاد با بيان اينکه هنوز وعده داده شده از سوي توييتر به طور کامل بررسي نشده و لازم است در اين خصوص بررسيهاي لازم صورت گيرد تا مشخص شود اين وعده تا چه اندازه به حقيقت پيوسته اظهار کرد: به هر حال پس از انجام بررسيهاي لازم در اين زمينه تصميمگيري خواهد شد.
به گزارش ايسنا، وي در پاسخ به اين سوال که پيش از اين از سوي برخي اعضاي کارگروه فيلترينگ اينگونه اعلام شده بود که اکثر اعضاي کارگروه موافق فيلترينگ تلگرام هستند، گفت: وزارت ارتباطات تنها يک نماينده در اين کارگروه دارد و قطعا اگر تلگرام شرايط ايران را نميپذيرفت نسبت به فيلترينگ آن اقدام ميشد.
در هفتههاي گذشته به دنبال ايجاد اختلالات مختلف در نرمافزار ارتباطي تلگرام مديران اين شرکت در قالب توييت اعلام کردند دولت ايران و وزارت ارتباطات از آنها خواستههايي داشته است که به دليل فراهم نکردن اين درخواست تلگرام در ايران فيلتر شده است، اما بلافاصله پس از انتشار اين مطلب وزارت ارتباطات اعلام کرد که اختلالات پيش آمده به دليل قطع ارتباط سه کانال ارتباطي ايران بوده است.
پس از اعلام اين موضوع وزير ارتباطات اعلام کرد که خواسته ايران از تلگرام آن بوده که دسترسي به صفحات غيراخلاقي را که خط قرمز نظام محسوب ميشود مسدود کنند.
محمود واعظي در عين حال تاکيد کرده بود که اگرچنين اتفاقي رخ ندهد ايران نسبت به فيلترينگ تلگرام اقدام ميکند. همچنين چهارشنبه هفته گذشته کارگروه تعيين مصاديق مجرمانه رايانهاي در اين زمينه جلسهاي برگزار کرد که البته به دليل به حدنصاب نرسيدن تعداد اعضاي اين کميته تصميمگيري دربارهي سرنوشت تلگرام در ايران به جلسه آتي کارگروه موکول شد